Ιστορία μας

Ανατολή του Πόρτο.
Δύο λέξεις που μας ενέπνευσαν πριν από τέσσερις δεκαετίες για  μια ολοκληρωμένη πρόταση συνάντησης και διαμονής αντάξια της Τηνιακής φιλοξενίας.

από το 1976

Εστιατόριο/Διαμονή/Γεύσεις/Φιλοξενία

όραμα

Το φιλόδοξο όραμα

Το φιλόδοξο όραμα εκείνης της φιλοξενίας του 1976 επιμένουμε και συνεχίζουμε με συνέπεια να υπηρετούμε τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μας.

Διατηρώντας την απαράμιλλη αισθητική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας συνσυφαμένης με τις προδιαγραφές που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

 

Διαδρομη

από λιμάνι ... ανατολή

Μπορείτε στο βίντεο να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να έρθετε στις εγκαταστάσεις μας από το λιμάνι του νησιού και μέσα από την περιφερειακή οδό. Για όποια δυσκολία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

ΤΩΡΑ

Τι έχουμε πετύχει

Πετύχαμε να εξελίξουμε και να διαμορφώσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον που υποδέχεται και γκαλιάζει ότι ονειρεύεται ο επισκέπτης μας, τις στιγμές, τις ώρες, τις ημέρες, που επιθυμεί να αποδράσει από την καθημερινότητα του.

Φτάνοντας στο σήμερα με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να μοιραστούμε με εσάς το αποτέλεσμα της όλης μας προσπάθειας παρουσιάζοντας και εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τον ανακαινισμένο χώρο του συγκροτήματος μας ο οποίος υπόσχεται και εγγυάται με την πληρότητα των επιλογών που διαθέτουμε.

NewsLetter

Άγιος Ιωάννης Πόρτο
Τήνος | ΤΚ 84200

T.  22834  00676

E. info@anatoliporto.gr

Copyright 2022 by Anatoli Porto.

Check Availabity

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens